De Koninklijke Herfstpuzzel!

In week 42 geven we de ‘Koninklijke Herfstpuzzel’ uit. Een prijspuzzel voor onze lezers waar u als adverteerder van kan meeprofiteren. Het doel van de puzzel is om in het weekblad de advertenties op te zoeken waarvan in de puzzel een klein fragment wordt getoond. Vervolgens dienen de namen van de betreffende bedrijven te worden genoteerd, die als oplossing worden ingezonden. Er zijn bijzondere prijzen te winnen aansluitend op het seizoen.

 

Hoe doet u mee?

U plaatst in deze week een advertentie in één of meerdere van de vijf deeledities. De verschillende deeledities bestaan uit twee of drie titels. Van uw advertentie wordt een klein stukje in de puzzel geplaatst. Puzzelaars zoeken naar uw advertentie en noteren uw bedrijfsnaam als onderdeel van de oplossing. Dat betekent voor u dus dubbele attentiewaarde. En dit voor een scherp tarief .

 

Bekijk hieronder het filmpje met de trekking van de prijswinnaars uit de ruim 10.000 inzendingen dit voorjaar. Reserveren kan tot en met vrijdag 12 oktober! Zie de flyer met alle mogelijkheden van deelname

 

Download
Flyer_herfst puzzel flappen.pdf
Adobe Acrobat document 2.1 MB