De juiste mensen vinden voor een openstaande vacature is niet altijd eenvoudig. Als werkgever moet je je in deze krappe arbeidsmarkt op een aantrekkelijke wijze presenteren om op te vallen. Daarnaast wilt u ook dat potentiele werknemers in de regio wonen om onnodige reistijd te vermijden.

 

Hoe doet u dat dan?

Plaats uw vacature dan ook in 5, 10 of 15 van onze goed gelezen weekbladen. U kunt al vanaf EUR 0,10 p/mm per krant een vacature plaatsen. Deze wordt dan tevens drie weken gratis doorgeplaatst op de vacaturesite www.brabantwerkt.nl. Een cross-mediale combinatie die werkt.

Meer informatie over de mogelijkheden vindt u hier.

 

Ben ik als werkgever wel bekend genoeg?

Wat nu als u toch niet de juiste kandidaat weet te vinden. Wellicht is uw bedrijf als werkgever niet bekend genoeg. Onbekend maakt immers onbemind.

Vragen als: Wat doet u precies? Waar staat uw bedrijf voor? Wat zijn de groeiambities? Wat is uw missie en visie? Om uw aantrekkingskracht als werkgever te vergroten, kan het antwoord op die vragen soms net het verschil maken. Een beproefd middel om u bedrijf te presenteren is een zogeheten advertorial. Een redactioneel stuk opgemaakt met mooie foto's waarin u vertelt over uw bedrijf.

Naast uzelf als werkgever presenteren heeft de advertorial natuurlijk ook een commercieel effect. Velen gingen u al voor in verband met een jubileum, opening, heropening en dus ook om bekender te worden als werkgever.

 

Voorbeelden van advertorials kunt u hieronder inzien.

informeer naar de mogelijkheden in één of meerdere van onze uitgaven via uitgeverij@emdejong.nl of bel naar 013-5075534


Download
Brabant werkt mogelijkheden
Brabantwerkt_2018.pdf
Adobe Acrobat document 1.2 MB